Skip to main content

Få en dialog om jeres muligheder...

Få og behold flere kunder.

Du er heldig. Som SAAS-virksomhed ligger du inde med et imponerende datagrundlag på dine leads. Ved at udnytte det kan du levere hyperrelevant indhold og følge dine kunder i hånden i kunderejsen - fra start, over til betalende kunde og videre til tilfreds og langvarig kunde.

Vi har bl.a. rådgivet SAAS-platformen WedBox ApS om en fuld onboarding, herunder datastruktur og integrationer, til ActiveCampaign. Udfyld formularen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vil du høre mere?

Få en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld her, og vi kontakter dig.

Udnyt mulighederne med marketing automation

 

Som SAAS-platform ligger du inde med en masse data om dine brugere – disse er typisk koblet op på en e-mail, der også er at finde i dit marketing automation-system. Ydermere er disse data ofte nemt tilgængelige i en database og med dertilhørende API. Og det er dét, der giver dig fantastiske muligheder. Derved kan du ikke blot understøtte kunderejsen; du kan også sikre dig, at dine allerede betalende kunder er glade for dit system og bliver som betalende kunde.

 

For eksempel kan du med automatiske flows dirigere dine brugere bedst gennem systemet, så de får den bedste oplevelse. Har kunden glemt at udfylde vigtige information eller foretage essentielle aktiviteter? Mind dem om på mail. Og ved at følge op med relevant indhold og tips og tricks kan du sikre, at dine brugere får det meste ud af dit system – og derfor bliver.

 

Sæt dig selv op til succes med det rette fundament

 

SAAS-virksomheder er nok de, hvor behovet for det rigtige fundament – herunder systemvalg og datastruktur – er afgørende. Uden det sætter du en begrænsning på dine muligheder og dit potentiale. Hertil kan det være fordelagtigt med udefrakommende øjne, der kan kigge på jeres opsætning og komme med sin anbefaling. Ønsker du en sådan rådgivning? Kontakt mig på kfr@weautomate.dk eller tlf: +45 42 45 06 99.

 

Integrationer – gnidningsfri overgang mellem systemer

 

Når hele forretningen skal anskues, er det afgørende, at marketing automation indtænkes ind i samtlige systemer; herunder jeres brugerdatabase, CRM, projektstyringsprogram, customer succes og meget mere. De fremmeste system på markedet har med sin åbne API ubegrænsede muligheder. Mange integrationer kommer ydermere out of the-box, navnlig med brug af integrationsværktøjet Zapier.

 

Svært at overskue? Jeg sidder klar

 

Jeg indrømmer det gerne. Der er et hav af muligheder, og det kan være komplekst at angribe, hvordan I bedst kommer i gang – eller videre – med marketing automation. Hvis du har spørgsmål, ønsker en dialog eller et uforpligtende oplæg, så kan jeg kontaktes på kfr@weautomate.dk eller tlf: +45 42 45 06 99.

Back to top