Skip to main content

Specialistbureau – 100% marketing automation

 

Ved at fokusere 100% på marketing automation opnås en viden indenfor området, der kan skabe værdi for din virksomhed. Grundlæggende er vores formål at sikre en optimal udnyttelse – og opbyggelse – af den nuværende leaddatabase.

 

Mavefornemmelse er et fy-ord, når vi arbejder med marketing automation. Alt for ofte er mails og den bagvedliggende flow-struktur baseret på, hvad nogle ”føler”. Vi sætter os over denne mavefornemmelse ved at finde svarerne i tallene. På den måde opnås det mest effektive marketing automation-setup uden at gå på kompromis med jeres brand-identitet.

 

Hvordan adskiller vi os?

 

På navnlig to område adskiller vi os fra andre bureauer. For det første er vi opmærksomme på at vidensdele. Alt for ofte forbliver den indsamlede viden hos konsulenten; og det er en skam, for denne skal også tilkomme kundens marketingafdeling.

 

For det andet er vi 100% fokuserede på data og værdiskabelse. Vi er således meget opmærksomme på at bruge tiden dér, hvor der opnås mest bang-for-bucks. Dette kræver indrømmelser; vi er ikke branding-eksperter eller design-nørder – vi bistår derved ikke med rådgivning om farvekoder eller spidsfindige ordvalgsanalyser. Vi tester, analyserer og optimerer.

 

Øvrige oplysninger

 

Vi har tilvalgt revision af Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Vores bank er Jyske Bank, og vores kontooplysninger er følgende: Reg.nr: 7170, kontonr: 0001063152. WeAutomate ApS er ejet af Friis Assets ApS. WeAutomate ApS ejer desuden 33% af portal-selskabet Silke Media ApS, der bl.a. driver portal Yes.dk. Vores adresse er Allégade 8F, 2000 Frederiksberg. 

Back to top